2011-ben nyitották meg Dental Clinic néven Budapest 9. kerületében. Néhány éve növekvő megkeresések száma miatt úgy döntöttek, hogy megnyitják saját 2 kezelőszékes magánrendelőjüket. Így teljesen saját és a páciensek igényeinek megfelelő modern, barátságos környezetben tudják fogadni a megkereséseket.

Hangsúlyt fektettek arra, hogy a páciens a lehető legnagyobb kényelemben lehessen ellátva a legmodernebb eszközök segítségével. Mindemellett nem csak az eszközök nagyon jók hanem az ott dolgozok is a szakmai képzettségük miatt. Céljuk az, hogy a hozzájuk forduló páciensek magas szintű, esztétikus, fájdalommentes szakellátása, utókezelése és követése egy barátságos, modern környezetben. Igyekeznek minél több személyes megbeszélést biztosítani hogy a páciens a neki legmegfelelőbb ellátást kapja.

A fogszabályozás ma már rengetegféle fogászati problémára megoldást kínál, és közel sem olyan szégyellnivaló dolog, mint régen, sőt egyre inkább elvárás a tökéletes mosoly. Sok páciens fordul hozzánk azzal, hogy ugyan már évek, évtizedek óta szerette volna szebbé varázsolni a mosolyát, de visszatartotta az, hogy nem akart évekre nevetség tárgyává válni gyerekkorában egy ormótlan fogszabályozó készülékkel. Szerencsére ma már egyáltalán nem kell ilyesmitől rettegnie a pácienseknek, az alap, olcsóbb kategóriás készülékek sem keserítik meg a szépülni vágyók életét, nem is beszélve a napjainkban elérhető teljesen láthatatlan fogszabályozási módszerekről, mert az optimálisan beállított fogsor nem csak esztétikailag bír jelentőséggel, de egy életen át biztosítja a rágószerv megfelelő terhelhetőségét és működését, mely a fogak megtarthatóságának egyik alapfeltétele. (https://fogaszat-pest.hu/fogszabalyozas/)

Létezik láthatatlan fogszabályozás?

A válasz egyértelműen igen! Az Optimum Fogászatnál (https://fogaszat-pest.hu/fogszabalyozas/) pácienseinknek több olyan fogszabályozási kezelést tudunk ajánlani, mellyel szinte teljesen, vagy valóban teljesen láthatatlan módon szabályozhatóak a fogak. Ez felnőtt korban igen fontos, hiszen a legtöbben rendszeresen előadnak, illetve megbeszélésekre járnak a munkahelyükön, így érthető módon szeretnék elkerülni, hogy minden szempár a szájukban lévő készülékre szegeződjön. Amennyiben már régóta gondolkodik fogszabályozáson, de nem mert belevágni mert félt, hogy évekig feltűnő fémdarabokkal a szájában kell élnie felnőttként, vegye fel a kapcsolatot az Optimum Fogászattal, ahol az első ingyenes konzultáció során szakembereink tájékoztatják önt a láthatatlan fogszabályozási módszereinkről! (https://fogaszat-pest.hu/fogszabalyozas/#form)

 

Értékeld ezt a bejegyzést!