Napjainkban a fogszabályozás széles körben elterjedt gyerek- és felnőtt korban is, különösen nagy tekintettel esztétikai szempontjaira. Egyre több felnőtt vág bele fogszabályozó kezelésbe fogainak tökéletesítésére. Egy feltorlódott fogsor nem csak esztétikai problémát okozhat. Jóval nehezebb a fogak tisztán tartása és ez fogszuvasodáshoz valamint fogágybetegségek megjelenéséhez vezethet.

 

A modern technológiának köszönhetően a fogak állapotának felmérése után lehetőség van többféle rögzített vagy kivehető, fém, porcelán vagy láthatatlan fogszabályozó készülék közül választani, melyekről az Optimum Fogászat szakorvosai egy ingyenes konzultáció során tájékoztatják a pácienseket.

Milyen lépései vannak a fogszabályozó kezelésnek?

  1. Ingyenes konzultáció:

   A fogak állapotának felmérése során a szakorvos előzetes javaslatokat tesz a legmegfelelőbb készülék kiválasztására a kívánt eredmény elérése érdekében, és a kezelés teljes költsége is megállapításra kerül.

 

  1. Kezelési terv:

   A röntgenfelvételek, arc- és szájfotó analízisek után többféle kezelési tervet készítenek amelyek közül a legoptimálisabbat választhatja ki a páciens. A vizsgálatok alapján szakorvosok segítségével kerül meghatározásra a megfelelő fogszabályozó készülék.

 

  1. Fogszabályozó kezelés:

   A tényleges kezelési folyamat innentől kezdődik. Természetesen a kezelés hossza mindenkinél más, függően a fogak torlódásának súlyosságától, azonban igyekeznek a kezelés időtartamát minimalizálni.

 

 1. Elért eredmény megőrzése:

  Az elért gyönyörű mosoly megőrzése is nagyon fontos. Erre különböző éjszakai, kivehető fogszabályozó készülékek, vagy nyelv felől rögzített helyben tartó ívek állnak rendelkezésre.

További információkért és pontos kezelési tervért keresse fel az Optimum Fogászat munkatársait!
https://fogaszat-pest.hu/elerhetosegek/