2011-ben nyitották meg Dental Clinic néven Budapest 9. kerületében. Néhány éve növekvő megkeresések száma miatt úgy döntöttek, hogy megnyitják saját 2 kezelőszékes magánrendelőjüket. Így teljesen saját és a páciensek igényeinek megfelelő modern, barátságos környezetben tudják fogadni a megkereséseket.

Olvasson tovább

Ha már Ön is hallott a zöld kávéról, esetleg már próbálta is, akkor bizonyára Ön is egyetért abban, hogy a zöld kávé fogyasztása egészséges, és mindenki számára ajánlott. A zöld kávé kb. 50%-a klorogénsav, melynek fogyasztásával elkerülhető a magas vérnyomás, magas koleszterinszint vagy a magas vércukorszint kialakulása. A zöld kávé oldat vagy kapszula formájában is egyaránt hatásos, a zöld kávé kapszula 100 db-os kiszerelése nagyjából egy havi adagnak felel meg.Olvasson tovább

Napjainkban a fogszabályozás széles körben elterjedt gyerek- és felnőtt korban is, különösen nagy tekintettel esztétikai szempontjaira. Egyre több felnőtt vág bele fogszabályozó kezelésbe fogainak tökéletesítésére. Egy feltorlódott fogsor nem csak esztétikai problémát okozhat. Jóval nehezebb a fogak tisztán tartása és ez fogszuvasodáshoz valamint fogágybetegségek megjelenéséhez vezethet.

Olvasson tovább