baba-mama blog

Hogyan készüljünk fel az anyaságra? Mindenki szeretné azt érezni, hogy készen áll és nem érheti semmi váratlan. Nos, abból a szempontból mindenképp el kell szomorítanunk, hogy váratlan helyzetek történni fognak, de sok mindenre felkészülhetsz tudatosan.

Mi fog történni a terhesség alatt? Mire számíthatok miután megszületik a kisbabám? Ezek a kérdések, amelyekre minden leendő anyuka keresi a választ. A kérdésekre természetesen a keresőmotorok segítségével próbálunk választ találni. Érdemes baba-mama blogokban nézelődni, mert itt valódi sztorik és igazi hozzáértés párosul a kérdésekhez.

Terhesség: a terhesség során rengeteg kérdés merül fel bennünk, hormonjaink tombolnak. Ilyenkor sok olyan tevékenység is normális, amelyre máskor azért nem legyintenénk. Ne féljünk ettől a gyönyörű időszaktól!

Baba nevelés: a babák nevelése különleges odafigyelést igényel, minden pillanatunkat szeretnénk velük tölteni és egy mozdulatukról sem lemaradni.

Anyukáknak: miként legyél jó anyuka? Hogyan maradj meg, mint önálló ember? Ezek olyan kérdések, amelyekre szinte biztos, hogy Te is keresed a választ!

Kisgyerek témák: Kisbabánk felnő és hamarosan már kisgyereknek hívjuk őket. Egészen másképp kell elkezdeni nevelni őket a kiegyensúlyozott lelki világuk érdekében.

Készülj fel Te is a gyermeknevelésre és élvezd minden pillanatát!