A reklámokból csak úgy ömlik ránk, mennyire akciósan lehet hitelt vagy kölcsönt igényelni, és hogy sosem látott alacsony kamatot kell csak fizetni.

A különböző bankok különböző konstrukciói azért jelentősen eltérnek egymástól, de léteznek elvi egyezések. A személyi kölcsönök általánosan jellemző legnagyobb előnye, hogy nem kell hozzá ingatlanfedezet és hogy a legtöbb esetben szabadon felhasználható. Biztosítéknak elég a jelenlegi fizetésünk vagy korábbi számlamúltunk.

Miért biztonságos a személyi kölcsön?

személyi kölcsönSzinte mindegyik forintalapú, így nem fordulhat elő olyan, ami rengeteg devizahitelesnél, azaz hogy a külföldi pénznem drágulását követve magasra szöknek a törlesztő részletek.

A legtöbbször a kamat fix, ezáltal sokkal biztonságosabb a visszafizetés. Gyakran nagyon rövid az átfutási idő, akár egy-két nap alatt pénzhez lehet jutni, ami szorult helyzetben életmentő lehet.

Milyen különböző személyi hitel és kölcsön konstrukciók vannak?

Egyre másra jelennek meg az adósságrendező, hitelkiváltó kölcsönök, amelyekkel akár százezreket lehet megtakarítani amiatt, hogy alacsonyabb kamatozású kölcsönnel váltjuk meg a korábbi, magasabbat.

A Citibankban személyi kölcsön és adósságrendező hitel is igénybe vehető. A bank a piacon ritkán látott módon korrekt, átlátható feltételekkel kínálja szolgáltatásait. A részletekről akár élő chatbeszélgetésben lehet érdeklődni, amennyiben a honlapon feltüntetett részletes leírás nem adna elég tájékoztatást.

Értékeld ezt a bejegyzést!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.