A múzeumok a múltat, a hulladék-feldolgozók a jövőt őrzik meg – mondja nagyon helyesen a P&P Budafok Kft. mottója.

A vállalat 15 éve foglalkozik azzal, hogy sérült raklapok, egyéb fahulladék begyűjtésével, 100 százalékos újrahasznosítással igyekszik kímélni a környezetet és az ügyfelek pénztárcáját.

 

Hogyan történik a raklap újrahasznosítás?

ujrahaszositott-raklapA logisztikai életben nagyon hangsúlyos szerepet töltetnek be a raklapok. Legyen a legelterjedtebb EUR-szabványról vagy az egyutas raklapokról szó, ezek nélkül nem működne megfelelően az anyagmozgatás a raktárakban. Mindkét fajta, de különösen az EUR nagyon strapabíró, hosszú időn át használható megbízhatóan és sérülésmentesen. Viszont minden alkalommal 1000-1300 kg-ot pakolnak rá, ráadásul minél többször nyúlunk valamihez, annál nagyobb az esélye, hogy valami elromlik vele. Ezért azért a raklapok is, hosszú idő után, megsérülhetnek. Ilyenkor jön képbe a vállalat, amely összegyűjti ezeket, szakszerűen szétbontja és az eredetivel megegyező minőségű, környezetbarát, kedvező árú új raklapot alkot. Ezek ugyanúgy használhatók a mindennapi életben, semmivel sem rosszabbak, mint új társaik. Így bármelyik nagyvállalat minimális ráfordítással tudja újrahasznosítani az elveszettnek tűnő értékeit.

Ha a felvázolt eljárás felkeltette érdeklősét, vagy egyszerűen csak új raklapokra van szüksége, kattintson a www.raklapbudafok.hu honlapra.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.