Eladó raklapok széles választéka várja Önt a P&P Budafok  weboldalán. Egyutas, egyedi vagy EUR típusú eladó raklapot keres? Legyen az használt, új vagy újrahasznosított állapotú, szinte nincs is olyan raklapfajta, amit ne találna meg a cégnél.

Használt vagy új eladó raklap?

Lényeges kérdés, nemcsak az ár, hanem a felhasználási cél és a környezetvédelem szempontjából is. Nem mindegy, hogy melyik mellett dönt. A használt eladó raklap jóval olcsóbb az újnál, ám sötétebb színe miatt dekorációs célokra nem mindig alkalmas. Eredeti funkciójára (szállítás, tárolás) viszont tökéletesen optimális,  hiszen ugyanúgy terhelhető, mint az újonnan legyártott vagy újrahasznosított raklap.

Szabvány vagy egyedi méret?

Ez lehet a következő döntő kérdés az eladó raklap kiválasztásánál. Lehetőség van egységes méretezésű EUR raklap, különböző  – ám meghatározott – méretekben kapható egyutas, illetve tervek,egyedi vásárlói elképzelések alapján legyártott egyedi méretű raklapok vásárlására is. Raklapbútorok készítésére például kiválóan alkalmasak az egyedi méretű raklapok.

Sötét vagy világos?

Ez a kérdés jelentősen összefügg a raklap állapotával. Jellemzően az új eladó raklap színe világosabb a használt vagy újrahasznosított raklap színénél.

Eladó raklap: P&P Budafok
5 (100%) 1 vote[s]

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.