A nullák jegyében – fogalmazhatnánk az AXA vállalkozói bankszámlájáról. Az AXA Vállalkozói Számla számlanyitási díja nulla forint, akárcsak az első évben a számlavezetési díj. A céges bankszámlához beépített 25 millió forintos utasbiztosítás tartozik, amiért külön díjat, költséget nem számolnak fel, és a számlanyitáshoz szükséges cégkivonat lekéréséért sem, mivel ezt az AXA Bank beszerzi a szerződő fél helyett.

vállalkozói bankszámlaAz egyéni vállalkozók részére az AXA Vállalkozói Számlához tartozó Business MasterCard kibocsátási díja sem került semmibe, és az első nulla forint a havi díj is. És ezzel még nem fejeztük be a vállalkozói bankszámla előnyeinek felsorolását. Az AXA Vállalkozói Számla kedvező eseti átutalási és rendszeres megbízásokra vonatkozó díjakat kínál. Az átutalt összeg 0,3 százaléka, maximum 6000 forint mellé az átutalási megbízás típusától függően csupán 50 vagy 99 forintot számol fel a Bank a vállalkozói számlán. Fontos szempont, hogy ugyanazon ügyfél vállalati bankszámlái között ingyenes az átvezetés, ideértve a vállalati betétszámlákat is.

Az AXA Vállalkozói Számlához kapcsolódó további kérdéseire a Bank Telefonos Ügyfélszolgálatának munkatársai a 06-1- 465-6565 telefonszámon készséggel válaszolnak, vagy a www. axabank.hu oldalon olvashat teljes körű tájékoztatást.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.