E-mail marketing a nagyobb forgalomért

Több látogatót szeretne cége weboldalára? Megoldást keres, amivel növelhetne cége profitálhatóságán? Az E-mail marketing ebben nyújt segítséget vállalkozása számára! A Perform Média hatalmas, élő e-mail címeket tartalmazó eDM adatbázisa több mint 550.000 címet tartalmaz. Ezek több különböző paraméter szerint is szűrhetőek. Így az e-mail kampányok során lehetőség nyílik arra, hogy az Ön cége szempontjából a lehető legeffektívebben kerüljenek kiküldésre az elektronikus levelek. Na de mit jelent ez pontosan?

Elektronikus direkt marketing hatékonyan

e-mail marketingNyilvánvalóan minden cég szempontjából azon potenciális ügyfelek megszólítása a legfontosabb, akik relevánsak a cég termékei, szolgáltatásai tekintetében. Tehát ha pl. kertészeti termékek értékesítésével foglalkozunk, nem árt olyanokat megcélozni az e-mail kampányban, akiknek a hobbijai között megtalálható a kertészkedés. Ha baba-mama árucikkekről van szó, akkor pedig a fiatal családosokat. Az e-mail marketinghez használt fogyasztói email adatbázis ezeket a “ráfókuszálásokat” teszi lehetővé.

A kor, nem, hobbik csupán néhány az alap szűrések közül. Tovább szűkíthető még a lista irányítószám, ingatlan és pénzügyek módon is. A rugalmasság és személyre szabottság tehát maximálisan adott.

Adatbázis építés és Lead Generálás

A Perform Média az e-mail marketing kampányok technológiai lebonyolítása mellett további szolgáltatásokat is vállal. Lehet az adatbázis építés vagy akár lead generálás is. Ha szeretne többet megtudni az elektronikus direkt marketing szolgáltatásokról, akkor látogasson el az oldalra!

E-mail marketing a gyakorlatban

Ha magunk szeretnénk ezt a folyamatot végezni először ki kell választanunk a megfelelő applikációt, amivel a marketingleveleinket küldjük közönségünk számára.