Legyen szó fogtömésről, foghúzásról, fogszabályozásról felnőttkorban vagy bármelyik fogászati feladatról, mindenki a lehető legjobb fogászatot választaná. Sokak véleménye szerint a cím, azaz a legjobb fogászat Budapesten foglalt, az Optimumé. A IX. kerületi fogászat hosszú évek óta szolgálja a pácienseket kellemes, modern környezetben, magasan képzett szakemberekkel.

Jó hírének köszönhetően sokan a 9. kerületi fogászatot keresik fel felnőtt fogszabályozás miatt is. Ma már abszolút nem jelent kihívást a 40-50 éves páciensek fogsorát rendbe tenni. A felnőtt fogszabályozás árak ráadásul nem magasak, hiszen gyakran különböző akciókkal várják a pácienseket Budapest legjobb fogászatán. A pontos árlista egyébként megtekinthető a www.fogaszat-pest.hu honlapon.

Fémes helyett fényes mosoly

fogszabalyozas-optimumA 9. kerületi fogászat egyik vonzereje a láthatatlan fogszabályozás. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy olyan anyagból készül a fogszabályzó, amelyet a külső szemlélő igen nehezen vesz észre, ennek köszönhetően szinte nem is látható a fogszabályzó. Van azonban nagyobb trükk, amikor tényleg láthatatlan a fogszabályzó: a láthatatlan sín végképp észrevehetetlen. Amennyiben kicsit szabálytalan a fogsora, vagy foghiány korrigálásaként volna szüksége fogszabályozásra felnőttkorban, keresse fel az Optimumot.

Fogászatból a legjobbat
5 (100%) 1 vote[s]