rövidtávú lakáskiadás

Van egy üres lakásod, és nem tudod, hogy mit kezdj vele, hogy ne csak a ráfordítások miatt kelljen vele foglalkoznod? Van egy kiváló ötlet számodra. Bízd meg a Let Me Inn nevű céget, lakásod kiadásával. Magyarországon az élen jár ebben az üzletágban, és teljes mértékben megbízható. Ez az ügynökség elsősorban rövidtávú ingatlan kiadással foglalkozik, mely magába foglalja a napjainkban az egész világon elterjedt airbnb lakáskiadást.

Let Me Inn – Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Let Me Inn

A Let Me Inn nemcsak a lakás kiadásával foglalkozik, hanem átvállal minden kötelezettséget, amelyek az effajta tevékenység megkezdéséhez, illetve folytatásához szükségesek. Teljes körű menedzsment szolgáltatást nyújt ügyfelei részére. A cég vállalja az ingatlan fotózását, hirdetését, keresőoptimalizálását, a foglalás- és üzenetkezelést, valamint az árak megfelelő kialakítását. Természetesen a jó hozamhoz rendkívül fontos az ingatlan belső kialakítása. Ha még van mit változtatni, precíz és gyors kivitelező csapatuk a segítségedre siet. Nem kell aggódnia lakása épsége, illetve biztonsága miatt, hiszen a Let Me Inn munkatársai részletes lakásellenőrzést végeznek a vendégek érkezése előtt és távozása után. Mindemellett profi lakberendező csapatuk segít olyanná varázsolni a lakásodat, hogy hívogató otthont teremthess, a világ minden tájáról idelátogató turistáknak. A csapatuk az együttműködés elejétől az éppen aktuális igényekre és a lehető legtöbb érdeklődő elérésére optimalizálja a profilodat.

 Ahhoz, hogy egy megfelelő minőségű airbnb szolgáltatást tudj nyújtani a tisztaság az egyik elengedhetetlen feltétele ennek. Erről sem kell gondoskodnod, hiszen ez a vállalat a takarítást is elvégzi helyetted. Mert ahogy a mondás is tartja, a siker a részletekben rejlik. Csúcsmodern szoftverük segítségével tapasztalt revenue-managerük és az elemző kollégáik napi szinten figyelik a piaci változásokat, hogy az adott kiadási ár mindig a legmagasabb legyen. Árazási stratégiájuk és a régióban egyedülálló árazási algoritmusuknak köszönhetően akár 50%-kal magasabb bevételt érhetsz el, mint a versenytársaiknál. További információért keresd fel a Let Me Inn ügynökséget az alábbi weboldalon: https://www.letmeinn.hu/. Hidd el megéri.