A szemszárazság számos olyan tünettel (szúró, viszkető, égető érzés, homályos látás) jár, amely megakadályozza, hogy a mindennapokban rejlő szépségeket észrevegyük és teljes, gondtalan életet éljünk. Számos tényező okozhat szemszárazságot, például a különböző környezeti hatások (klíma, fűtés, por), a kontaktlencse viselés, az öregedéssel járó szemproblémák vagy a napjainkban egyre inkább jellemző túlzott monitorhasználat.

ArtelacAz Artelac® termékcsalád tagjai különböző típusú és súlyosságú szemszárazság problémákra nyújtanak hatékony megoldást. Mind a négy termékünk – az Artelac® CL, az Artelac® Splash, az Artelac® Rebalance és az Artelac® TripleAction – rendelkezik olyan előnyökkel, amelyek segítségével hatékonyan legyőzhető a szem kiszáradása következtében érzett kellemetlen érzés. Az Artelac® CL frissítő és nyugtató hatásával alap megoldást nyújt a szem szárazsága ellen. Az Artelac® Splash természetes módon hidratál és bármilyen típusú kontaktlencsével alkalmazható, így a kontaktlencse viselése közben is segít a szemszárazság legyőzésében. Az Artelac® Rebalance a tartósan fennálló panaszokra nyújthat megoldást, az Artelac® TripleAction pedig olyan hármashatású nedvesítőszer, mely erőteljesebb nedvesítő hatással rendelkezik. Weboldalunkon – www.artelac.hu – hasznos információkat találhat termékeinkről, illetve egy teszt segítségével megtudhatja, hogy melyik szemcseppünk jelentheti a legjobb megoldást problémájára.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Artelac® szemcseppek gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszközök.

Értékeld ezt a bejegyzést!