Ha silány minőségű betont használunk az építkezés során, akkor később bizony megnézhetjük magunkat. Ezért fontos, hogy csak megbízható helyről vásároljunk építőanyagot. A mixerbeton.com szerencsére azonban nem csupán a minőségi transzportbetont, de annak a kiszállítását is megoldja. Ami a mixerbeton összetételét illeti, az is olyasmi, amiről nem árt pár szót említeni.

Az összetétel ugyanis az alapján kerül kikeverésre, hogy milyen célra fogják azt használni. A mixhez használt szemcseméret és a kikevert bet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

on “erőssége” kettő olyan dolog, ami sokat számít. Képlékenység téren is ez a helyzet. Ha Ön építkezés előtt áll és szakértői véleményre (vagy építőanyagra) volna szüksége, a Betonfészek Kft. segít.

Mixerbeton árlista

A holnapra ellátogatva, a “beton árak” menüpont alatt Ön alaposabban is átolvashatja a mixerbeton árakat tartalmazó árlistát. Az oldalon található árlista a legsűrűbben használt beton típusokat sorolja fel. A fentebb emlegetett képlékenységről, továbbá a környezetvédelmi hatásokról is szó esik benne. De a szállításhoz használt betonkeverő kocsik óradíját és szállítási díjat is megtalálja az infók között. Az oldalon továbbá ajánlatkérési lehetőség van. Ezeket kérheti e-mailes és telefonos formában is.

Mixerbeton szállítás

A korábban emlegetett betonkeverő gépjárművek nélkülözhetetlen részei a beton szállításnak. Csakis egy ilyennel biztosítható ugyanis a folyamatos keverés. Nélküle a beton idő előtt megkötne és használhatatlanná válna. A mixerbeton.com pumix gépkocsikat használ a budapesti és környéki beton szállításhoz, szóval ez a veszély náluk nem áll fenn.