Egyre többször hallunk arról, hogy mennyire jó megoldást jelenthet az otthonunkba az okos villanybojler. Az okosbojler jelentős költségmegtakarítást tesz lehetővé azzal, hogy a felhasználói szokásokhoz alkalmazkodva állítja be a felmelegítendő víz mennyiségét, illetve a víz hőfokát. Az okos villanybojler további előnye, hogy nem nagyon képződik benne vízkő, köszönhetően a kerámia fűtőtestnek.

A kerámia fűtőtest nem érintkezik a vízzel, mert zárt zománcozott acélhüvelyben van elhelyezve, tehát a kerámia fűtőtestben a fűtőbetét a tároló ürítése nélkül cserélhető. Érdemes tudni, hogy a fűtőbetét acél hüvelye és tartálya azonos anyagból készült, aminek köszönhetően a Drazice villanybojlerek és a kombinált tárolók belső felülete azonos, homogén. Ennek hála a galvánelem és elektrokémiai korrózió sem tud létrejönni, ráadásul a vízkőképződés is minimális.

Miért jó a kerámia fűtőtest?

okce-s-22-okosbojlerMondani sem kell, a kerámia fűtőtestnek köszönhetően sokkal tovább működhet a bojler: a száraz kerámia fűtőtesttel felszerelt okos villanybojlerek alkalmasak a kemény és agresszív víztípusok felmelegítésére is, s kialakításuk miatt jóval hosszabb az élettartamuk, mint a hagyományos bojlereknek. Amennyiben több információra kíváncsi a kerámia fűtőtestekről, látogasson el a www.okosbojler.hu honlapra.

Értékeld ezt a bejegyzést!