Ügyfélként az egyik legfontosabb igény a bankszámlát vezető pénzintézettel szemben a kiszámíthatóság és a stabilitás. Legyen szó megtakarításról vagy egyszerű lakossági folyószámláról, a bank legyen megbízható, ne kelljen attól rettegni, hogy az egyik napról a másikra hirtelen probléma lép fel, és emiatt a folyószámláról még a csekkek befizetésére sem tudunk elegendő pénzt levenni.

Garantált biztonság a bankszámlával

bankszámlanyitás

Maga a lakossági folyószámla a megbízhatóság szimbóluma. A bankszámlán biztonságban van a pénzünk, nem férhet hozzá illetéktelen, mi magunk viszont könnyen kezelhetjük. A bankszámlanyitáskor nem csak az lehet motiváló, hogy a mindennapokban egyszerűen intézhesse a pénzügyeit, hanem hogy a modern kornak megfelelően védje a vagyonát, a kemény munkával megkeresett fizetését. Ezért aztán a folyószámla nyitáskor szempont a pénzintézet háttere, megítélése, presztízse.

Miért érdemes a Sberbankot választani?

A Sberbank Magyarország a fent említettek miatt vonzó megoldás a lakossági ügyfeleknek. A Sberbank Csoport patinás, 170 éves múltra tekint vissza és világszerte több mint százmillió (!) ügyfelet szolgál ki. Amit máshol kérni kell, az náluk természetes, kezdve az alacsony költségektől az online bankszámlanyitás lehetőségén át egészen a közvetlen és barátságos személyes kiszolgálásig. Az online számlanyitás időt takarít meg, ám ha bankban intézi a bankszámlanyitást, náluk akkor sem fog idegesen kifordulni az ajtón a személytelen, rideg ügyintézés miatt.

Értékeld ezt a bejegyzést!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.