Munkánk után nehéz összeegyeztetni a különböző bankok, pénzügyi szolgáltatók nyitva tartását a szabadidőnkkel. Jön a rohanás, a fel nem tett kérdés, a bizonytalanság és a kapkodás. Ez befektetésünk eredményességén bosszulhatja meg magát. A Concorde ezért találta ki az ügyfeleinek a Private Bankinges szolgáltatást.

Mi is a Private Banking?

Money and plant.Személyes, bizalmas kapcsolati lehetőség a privát bankárunkkal, a nap 24 órájában. Egyedi, a befektető ügyfél óhajának megfelelő befektetési csomag, portfolió kerül az ügyfélnek felajánlásra. A kapcsolat diszkrét, hosszú távú és bizalmas. A befektetés kockázati szintje és a várható hozam nem marad rejtve az ügyfél előtt. Ez elősegíti a befektetőt a különböző befektetési alapok közötti optimális választásban. Cél a tőke megőrzése és a hozam maximalizálása az ügyfél részére. Itt a befektetés sikeressége nem kizárólag a befektető szerencséjén múlik!

A befektetési alapok sokasága

Az ember saját kárán tanul a mondás szerint, de mivel pénzről van szó, ez nem lenne túl szerencsés dolog. Ezért a rengeteg befektetési alap között segít eligazodni, megkönnyíti a döntést a Private Banking tanácsadójának szakértelme és nagy tapasztalata. Így minimalizálódhat a befektetés kockázata. A befektetésre szánt pénzt hosszú távra és magasabb összeggel érdemes csak lekötni, hasonlóan a TBSZ -hez. A napi kivét és betét, valamint a kis összegű pénzmozgás nem a befektetési alapokra jellemző tulajdonság. A befektetési alapokról készített lista megtekinthető a Concorde weboldalán.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.