Szeretnél akadályok nélkül szórakozni a haverokkal, de nincs rá elég pénzed? Ne gondolkodj tovább, irány valamelyik diákmunka szövetkezet, ahol diákmelót vállalhatsz, és néhány nap alatt megkeresheted egy balatoni nyaralás árát. Nem véletlen, hogy tízezrek választják napról napra és hétről hétre a diákmunkát, hiszen magas órabért kereshetnek vele, ráadásul az iskolaszövetkezeteknek köszönhetően garantáltan megkapják a keresetet a hónap elején.

A Fürge Diák diákszövetkezetbe például már online is lehet regisztrálni, s az egész procedúra csak 8-10 percet vesz igénybe. Azaz, nagyjából tovább tart megenni a reggelidet, mint regisztrálni az ország egyik legismertebb és legjobb iskolaszövetkezetébe.

Miért jó a diákmunka?

diakmunka-budapesEzt a kérdést sokan feltehetik maguknak, pedig egyszerű a válasz. Akár barátokkal is lehet dolgozni, elég, ha heti egy-két napot vállalsz, magas órabért kapsz a diákmelóért, és biztosan időben kézhez kapod a fizetésedet. A diákmunka szövetkezetekben sokféle munka közül lehet választani: sokan akarják a meki diákmunkát, a mozi diákmunkát vagy a hostess diákmunkát, ráadásul, aki nem ér rá hétköznap, és hétvégi diákmunkát is végezhet. Ha elmúltál már 15 éves, látogass el a www.furgediak.hu oldalra, amelyen minden szükséges információt megtalálsz a diákmunkáról, a regisztrációtól kezdve a jelentkezésen át egészen a konkrét munkavégzésig.

Értékeld ezt a bejegyzést!