A virágküldés külföldre sok nehézséggel járt, míg nem létezett nemzetközi virágküldő szolgálat Magyarországon. Nyelvi nehézségek, rejtett költségek, fizetési problémák és a vevőszolgálat bizonytalan elérése is nehézkesebbé tették a virágküldés megrendelését. A felsorolt problémákon segít magyar nyelvű weblapjával, telefonos ügyfélszolgálatával az Interflora nemzetközi virágküldő szolgálat, mely tagja egy 170 ország, 70 ezer partnerüzlet hálózatának. A szerteágazó nemzetközi hálózat jó ajánlólevél és egyben biztosíték az időbeni és jó minőségben történő teljesítéshez.

Milyen országokba lehetséges a nemzetközi virágküldés?


Európába a virágküldés Ausztria, Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Olaszország, Románia, virágküldő_szolgálatSpanyolország, Svájc, Szerbia, Szlovákia területére a legjellemzőbb, de a  virágküldő szolgálat weblapján felsorolt számos egyéb európai országba is történhet. Jellemző még a virágküldés Kanada, USA területére, de a szállítás más amerikai kontinensbeli országba is történhet. A nemzetközi virágküldés a Föld számos más pontjára, a többi kontinensen is megvalósítható már 170 országban.

A megrendelésről általában

A megrendelés egyszerűen és gyorsan történhet a honlapon. Első és legnehezebb lépése, hogy ne felejtsük el a felköszöntendő személyhez kötődő dátumot. Az időben leadott virágküldés megrendelés, nélkülözhetetlen a pontos teljesítéshez. Nem érthető a weblap az Ön számára vagy csak egy kérdése van? A webes felületen kívül a telefonos ügyfélszolgálattól is megnyugtató választ kaphat a felmerülő problémájára!

Ne felejtse, hogy Magyarországon május első vasárnapja az anyák napja!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.