Manapság a rohanó világban nincs idő arra, hogy a gyakran órányi várakozás után jussunk orvos elé panaszainkkal. A problémára kínál egyszerű megoldást a foglaljorvost.hu.

A honlapon elvesztegetett idő nélkül, mindössze néhány kattintással foglalhat a lakóhelyén vagy lakóhelyéhez közel praktizáló orvost, aki biztosan segít problémáján, ráadásul olyan időpontban, amely illeszkedik időrendjébe. Az elgondolás sikerességét bizonyítja, hogy honlapjukon eddig több, mint 13 000 sikeres foglalást tettek a betegek. Ez abban is segít, hogy a visszajelzések és vélemények alapján könnyebben találjon megfelelő szakembert problémáira.

Hogyan lehet online időpontot foglalni?

Mindössze annyi a teendő, hogy regisztráció után kiválasztja a helyet és az orvost, és máris kész az időpontfoglalás. Ha pedig módosítani szeretne ezen, netán lemondani, azt is könnyedén megteheti interneten keresztül. Ráadásul mindezt ingyen, hiszen a honlapon való foglalás térítésmentes, fizetni csak az orvosnak kell. Így például a kapcsolattartásra szolgáló regisztrációkor sem kérünk el bankszámlaszámot.

Milyen szakterületek orvosai találhatók meg a foglaljorvost.hu oldalon?

online időpont foglalás - foglaljorvost.hu

A honlapon kiemelt szakterületek közé tartozik a nőgyógyászat, a bőrgyógyászat, a reumatológia, a fül-orr-gégészet és az urulógia, de az addiktológiától fogszabályozáson át a tüdőgyógyászatig talál „online orvosokat” a 359 szakember között. A legnépszerűbb doktorok közé tartozik dr. Bálint Ágnes bőrgyógyász, dr. Margitai Györgyi nőgyógyász, dr. Rózsavölgyi Margit neurológus, dr. Szabó Miklós Károly gyermekortopédus.

Hozzájuk és bármelyik orvoshoz könnyen foglalhat időpontot a foglaljorvost.hu-n.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.