Amennyiben nem sajnál másfél percet az életéből, megtudhatja, pontosan miként kell használni a lakásbiztosítási kalkulátort. Az egyértelmű, felelősen gondolkodó felnőttek biztosítást kötnek lakásukra, házukra, akármilyen ingatlanukra, mivel ezzel lehet védekezni a váratlan helyzetektől, akár hatalmas károktól. Igen ám, de a piacon található számos ajánlat közül sosem egyszerű a választás.

Hogyan használja a lakásbiztosítási kalkulátort?

Kellő tájékozódás után azonban a lakásbiztosítás kalkulátor lehet az egyik, ami segít a döntésben. Ezt használva ugyanis percek alatt kiszámíthatja leendő lakásbiztosítása paramétereit, majd újabb néhány perc alatt meg is kötheti azt.

A lakásbiztosítási kalkulátor használata az alábbi lépésekből áll. Először is a díjszámítási oldalon elkérik az szükséges adatokat. Aztán ugyanezen a felületen tájékoztatják a lakásbiztosítás várható díjáról. Szükséges esetben lehetősége van a díj csökkentésére, újraszámolására.

Ezt követően az ajánlati oldalon elkérik a biztosításkötéshez szükséges, még hiányzó információkat. Miután ez is megtörtént, az adatellenőrzési oldalon megnézheti, minden adatot helyesen adott-e meg. Amennyiben mindent rendben talál, csak el kell fogadnia a szükséges nyilatkozatot, és máris sikeresen megkötötte lakásbiztosítását. És mindehhez nem kellett személyes ügyfélszolgálatra fáradnia, várnia, időt pocsékolnia.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.