Sokan akkor fordulnak fogorvoshoz, amikor már szinte elviselhetetlen a fájdalom, és nagyon gyorsan van szükség a megoldásra. Pedig érdemes már akkor felkeresni a fogászatot, amikor csak sejtjük, hogy valami baj lehet, mert akkor akár a nagyobb gond is megelőzhető. Máskor igazából nem fáj (már) a fog vagy a hiánya, mégis, muszáj szakember segítségét kérni, hogy ez így maradjon. A szép mosoly ugyanis nem csupán esztétikai igény, hanem nagyon is az egészség megőrzését szolgálja.

Ha hiányzik egy fog, nemcsak a mosolyunk csorbul, hanem hosszú távon a szájüreg egészsége, még hosszabb távon teljes szervezetünk egészsége. Éppen ezért, ha fogpótlásra van szükség, érdemes minél előbb felkeresni a megfelelő szakembert a megoldásra. A modern fogászatnak köszönhetően sokféle megoldást ismerünk, az akár egész életre megoldást jelentő implantátumot is.

Fogpótlás. Hol?

Ha kisebb, ha nagyobb fogászati problémával küzd, érdemes ellátogatni a több mint 20 éve a páciensek nagy megelégedésére működő mindent-a-mosolyertUniklinikre. A fogászaton a fogtöméstől kezdve a mikroszkópos gyökérkezelésen át egészen a szájsebészeti beavatkozásokig minden gondot nagy szakértelemmel kezelnek a vidám, kényelmes, szép rendelőkben. A páciensek az Unikliniken maximálisan azt érzik, hogy ők a fontosak.