furgon bérlés

Amennyiben furgont szeretnénk bérelni több fajta közül választhatunk, már amennyiben sikerült egy megbízható céget találnunk. Ez igen szerencsés, hiszen ebben az esetben különböző igényeinknek megfelelő járművet tudunk egy helyen bérelni. Ez nem csak leegyszerüsíti a menetét a bérlésnek, de bizonyára kedvezményekkel is jár.

Amikor furgon bérlésről beszélünk rengeteg cég számára nem csak egy típus a megfelelő. Különböző méretre, teljesítményre lehet szükségünk. Az alábbiak szerint összeszedtük, hogy milyen típusú furgonok a leggyakoribbak:

Száraz furgon: Tökéletes általános áruszállításra, költözködésre. Egyes típusok különböző terhelhetőséggel, hosszal és térfogattal rendelkeznek.

Elektromos furgon: Amennyiben a szállítmányozás során kiemelten fontos a környezetvédelem cége számára, elektromos furgonjaink erre kiváló választás. Tökéletes lehet áruszállításra, városon belüli közlekedésre vagy egyéb fuvarszállításra.

Hűtős furgon: Hűtőtérrel ellátott furgonok, amelyek akkor szükségesek, ha olyan termékeket szállítunk, amelyek romlandóak. Ezek lehetnek gyümölcsök, zöldségek, húsok, de akár még gyógyszerek is. Különböző kapacitással, térfogattal és súllyal rendelkező járműveink közül egyedi igényeire szabva választhat.

A Viarent kínálatában ezek közül mind megtalálható, így amennyiben megbízható furgont szeretnénk bérelni, itt érdemes elkezdeni keresgélni.