Személyi hitelre van szükségünk, de nem tudjuk pontosan, mekkora összeget, milyen futamidőre vehetünk fel úgy, hogy a törlesztés se okozzon problémát?

A hitel kalkulátor segít kiszámolni és összehasonlítani a lehetőségeket és a várható költségeket.

A hitelkalkulátor egyszerűen használható, és pillanatok alatt választ ad kérdéseinkre.

Hogyan működik a hitelkalkulátor?

hitelkalkulatorTegyük fel, szeretnénk felvenni egymillió forintot. A személyi hitel kalkulátoron az összeget beállítva azonnal látjuk, hogy például 72 hónapos futamidő mellett mekkora törlesztőrészlettel kapnánk meg a kölcsönt. Ha ennél többet is vissza tudnák fizetni havonta, akkor a személyi kölcsön hitelkalkulátoron akár rövidebb, például 60 hónapos futamidőt is beállíthatunk, így kiszámítva, hogy öt év alatt mekkora összeggel fizethetjük vissza a kölcsönüket.

Citibank személyi hitel kalkulátor

A Citibankban nem árulnak zsákbamacskát: a személyi kölcsön kalkulátorral még az igénylés kezdete előtt tájékozódhat a leendő ügyfél, és dönthet arról, hogy melyik személyi hitel felel meg neki a legjobban. A regisztrációra kattintva, a megnyíló oldalon szereplő űrlap kitöltésével visszahívás is kérhető (például az esetleges további kérdések megválaszolására vagy előzetes hitelbírálatra). (Személyi Hitel THM: 10,32%-24,56%)

Értékeld ezt a bejegyzést!