Sberbank lakossági folyószámla

Ügyfélként az egyik legfontosabb igény a bankszámlát vezető pénzintézettel szemben a kiszámíthatóság és a stabilitás. Legyen ez akár egy megtakarítási vagy egyszerű lakossági folyószámla, a bank legyen minden helyzetben megbízható és kiszámítható. Senki sem szeretne attól rettegni, hogy az egyik napról a másikra hirtelen probléma lép fel, és emiatt a folyószámláról még a csekkek befizetésére sem tudunk elegendő pénzt levenni.

Garantált biztonság a bankszámlával – Lakossági folyószámla

sberbank lakossági folyószámla

A pénzügyi fogalmak esetében elengedhetetlen annak tisztázása, hogy miket értünk pontosan az egyes fogalmak alatt. Bankszámla alatt egy gyűjtőfogalmat értünk, hiszen célja szerint többfélét különíthetünk el. Bankszámla kategóriába sorolható a folyószámla, a megtakarítási számla, más néven a betétszámla vagy a hitelszámla. Ide sorolandóak továbbá az egyéb, elkülönített célú bankszámlák is, mint a fedezeti, leléti vagy értékpapír számla. Hétköznapi értelemben azonban a leggyakrabban a bankszámla egyet jelent a lakossági folyószámlával. A lakossági folyószámla a lakossági ügyfeleknek nyújtott szolgáltatás, amelynek elsődleges célja a bevételek és a kifizetések kezelése.

lakossági folyószámla ma már életünk egyik elengedhetetlen részének tekinthető. Sokan egy teherként tekintenek még ma is rá, hiszen enélkül olyan alapvető dolognál is akadályba ütközünk, mint a munkavállalás. Ezen kívül nélkülözhetetlen a hitelfelvételhez, de olyan hétköznapi dolgokhoz is, mint egy nagy összegű vásárlás lebonyolítása. Azonban megfelelő bankszámla nem csak egy kötelező része lesz az életünknek, hanem meg is könnyíti a pénzügyek kezelését a mindennapjainkban.

Maga a lakossági folyószámla a megbízhatóság szimbóluma. A bankszámlán biztonságban van a pénzünk, nem férhet hozzá illetéktelen, mi magunk viszont könnyen kezelhetjük. A bankszámlanyitáskor az egyik legfőbb motiváló tényező, hogy a mindennapokban egyszerűen intézhessük a pénzügyeinket. Emellett azonban alapkövetelmény tekinthető az is, hogy a modern kornak megfelelően védje a vagyonát, a kemény munkával megkeresett fizetését. Ezért aztán a folyószámla nyitáskor szempont a pénzintézet háttere, megítélése, presztízse.

Lakossági folyószámla csomag

További fontos szempontnak tekinthető a lakosság folyószámla csomag által kínált szolgáltatások köre. Ide tartoznak mindazok az előnyök és kedvezmények, amelyek a bank által nyújtott számlacsomagot számunkra vonzóvá és a bankolási szokásainkhoz megfelelővé teszik. Ilyenek lehetnek az ingyenes vagy kedvezményes számlavezetési díj és készpénzfelvételei díj, amelyek az egyik leglényegesebb költségei lehetnek egy folyószámlának. Valamint olyan további szolgáltatások is, mint például az online banking lehetősége és ennek díja vagy a csoportos beszedési megbízásokhoz kapcsolódó költségek. A megfelelően megválasztott lakossági folyószámla egyéb olyan előnyökkel is járhat, amelyre talán a bankszámlanyitáskor nem a legfontosabb tényezőként tekintünk, a későbbiekben viszont számos előnnyel járhat. Ilyen lehet a személyi kölcsön vagy lakáshitel kedvező feltételek melletti igénylése, abban az esetben, ha egyazon pénzintézetnél vezetjük folyószámlánkat és nyújtunk be hiteligénylést.

Miért érdemes a Sberbankot választani?

A Sberbank Magyarország lakossági folyószámla csomagja a fent említettek miatt vonzó megoldás az ügyfeleknek. A Sberbank Csoport patinás, 170 éves múltra tekint vissza és világszerte több mint százmillió (!) ügyfelet szolgál ki. Amit máshol kérni kell, az náluk természetes, kezdve az alacsony költségektől az online bankszámlanyitás lehetőségén át egészen a közvetlen és barátságos személyes kiszolgálásig.

Az online számlanyitással garantáltan időt takaríthat meg. Ám ha bankban intézi a bankszámlanyitást, náluk akkor sem fog idegesen kifordulni az ajtón a személytelen, rideg ügyintézés miatt. A számlanyitáshoz mindösszesen egy személy azonosító igazolvány, valamint lakcímkártya szükséges. Sberbank lakossági folyószámla csomagja garantáltan a legjobb választás, ha megbízható számlát keres pénzügyei intézéséhez.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.