Akik a közvetlen közelmúltban kapcsolódtak be vállalkozóként a gazdasági szférába, azoknak ismeretlen lehet a kombinált mikrohitel pályázat. A kombinált mikrohitelt először 2011-ben írták ki, ám jelenleg nincs élő program.

kombinált mikrohitelEttől függetlenül a lehetőséget ismerők vagy éppen a kombinált mikrohitel pályázattal élők többsége jó emlékeket őriz a programról, hiszen kitűnő eszköz lehet arra, hogy vállalkozását a tervei szerint bővítse vagy fejlessze. Az érdeklődőknek vélhetően nem kell sokáig várniuk, ugyanis megbízható forrásból származó információk szerint a kombinált mikrohitel pályázat 2015-ben, azaz hamarosan ismét elérhetővé válik. És mire is ugranak rá a vállalkozók? A legutóbbi kiírás szerint remek konstrukcióban juthat jelentős összeghez a pályázó.

Miért vonzó lehetőség a kombinált mikrohitel?

A kombinált mikrohitel programban 10 százalék önerő szükséges – adott esetben ehhez is lehet segítséget igényelni más úton –, míg a többi 45-45 százalék vissza nem térítendő és támogatott hitel. A vissza nem térítendő összege legfeljebb 10 millió forint lehet, míg a kombinált mikrohitel pályázatban igényelt támogatott hitel maximum 20 millió forint. A kedvező összeállításnak köszönhetően a legtöbb vállalatnak vonzó lehetőség a kombinált mikrohitel program, így merészség nélkül jósolható, amikor újra meghirdetik, sokan megrohanják majd.

Amennyiben semmiről sem akar lemaradni, tájékozódjon a  weboldalon, illetve az előszűrő form kitöltésével előnybe is kerülhet a többi, kombinált mikrohitel pályázatot igénylő vállalkozóval szemben.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.