Hol kezdje az irodakeresést?

Az irodakereso.info-n összegyűjtve megtalál minden információt, amely irodabérléssel vagy irodakiadással kapcsolatban érdekes lehet. A portál az igényeknek megfelelően segít tájékozódni. Az irodát keresők a zöld minősítéssel rendelkező környezetbarát irodaházak, jelenleg épülő, azonnal bérelhető, instant irodák, eladó irodaházak, A, B vagy C kategóriás helyek közül válogathatnak, köztük természetesen számos budapesti ajánlattal. Egyszerűen csak meg kell adni a paramétereket, és a keresővel könnyen talál igényeinek megfelelő kiadó helyiséget.

A kalkulátorok segítségével könnyedén kiszámolhatja az irodabérlő, hogy mennyibe is kerül az adott irodaterület takarítása, bebútorozása, mennyi a havi irodabérlet költsége.

Kiadó irodaKiadó irodák 3D-ben

Az irodaházak videói, 3D túrái pedig a „helyszínre repítik” a kiadó irodát keresőt. Az „irodaházaknak, bérbeadóknak” fül alatt az oldal a tulajdonosok és bérbeadók lehetőségeit mutatja be, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban adhassák ki irodáikat, irodai területeiket. A bérbeadási esélyei a hirdetés mellett költséghatékonyan növelhetők kiemeléssel és bannerrel. Ráadásul az ország egyetlen független irodakereső oldalán megtalálja a hazai irodapiac történéseinek összefoglalását, a témával kapcsolatos híreket, elemzéseket, rendezvényekről és irodapiaci tranzakciókról szóló információkat. A regisztráció után számos hasznos szolgáltatás válik elérhetővé.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.