Erről a csodás, kedves ünnepről a világon mindenhol megemlékeznek. Már az ókori görögöknél is rendeztek tavaszi ünnepséget Rheának, az istenek anyjának. Szóval az ünnep gyökerei elég régre visszanyúlnak. Az ünneplés ideje a különböző országokban eltérő lehet. Tavasszal, május hónapban a leggyakoribb. Magyarországon május első vasárnapja az a nap, amikor tradicionálisan tartani szokták az ünnepet. Ekkor köszöntjük fel édesanyáinkat, nagymamáinkat. És mi lehetne jobb ajándék eme csodás napra, mint egy gyönyörűséges virág?

Milyen csokrot válasszunk a virágküldéshez?

virágküldő szolgálatNem minden édesanya ízlése egyforma, épp ezért nincsenek sablonos válaszok a kérdésre. A legjobb, ha részletesen áttanulmányozzuk a virágküldő szolgálatok oldalát. Ha már ott járunk, akkor a különböző egyéb ajándékokat is érdemes lehet szemügyre venni. Egy finom belga csoki pl. tökéletes kiegészítő ajándék lehet! A távolság, vagy más bekavaró tényező miatt sajnos nem mindig van lehetőségünk személyesen átadni ajándékainkat. A virágküldés szolgáltatás ezt a problémát orvosolja!

Merre lehet virágot küldeni?

A virágküldés a fővárosban, valamint Magyarország bármelyik megyéjében intézhető. A honlapon a rendelés könnyű és gyors. Sőt, nem hogy belföldre, de akár külföldre is kérhető a virágrendelés! Az oldalon található árak már az összes költséget tartalmazzák. Nincsenek előre nem látott díjak, bökkenők. A Fleurop virágküldés mintegy 110 virágüzlettel áll kapcsolatban, így a szállítás azonnali. Ha egyedi kérése lenne, árajánlat kérése után az is megoldható!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.