Felnőttkori fogszabályozó kezelés

2011-ben nyitották meg Dental Clinic néven Budapest IX. kerületében. Néhány éve növekvő megkeresések száma miatt úgy döntöttek, hogy megnyitják saját 2 kezelőszékes magánrendelőjüket. Így teljesen saját és a páciensek igényeinek megfelelő modern, barátságos környezetben tudják fogadni a megkereséseket, többek között a felnőttkori fogszabályozó kezelés területén is.

A felnőttkori fogszabályozó kezelés elengedhetetlen a tökéletes mosolyhoz

Hangsúlyt fektettek arra, hogy a páciens a lehető legnagyobb kényelemben lehessen ellátva a legmodernebb eszközök segítségével. Mindemellett nem csak az eszközök nagyon jók hanem az ott dolgozók is a szakmai képzettségük miatt. Céljuk az, hogy a hozzájuk forduló páciensek magas szintű, esztétikus, fájdalommentes szakellátása, utókezelése és követése. Mindezt egy barátságos, modern környezetben. Igyekeznek minél több személyes megbeszélést biztosítani, hogy a páciens a neki legmegfelelőbb ellátást kapja a fogszabályozó kezelés teljes folyamata során.

felnőttkori fogszabályozó kezelés A fogszabályozó kezelés ma már rengetegféle fogászati problémára megoldást kínál. Közel sem olyan szégyellnivaló dolog, mint régen, sőt egyre inkább elvárás a tökéletes mosoly. Sok páciens fordul hozzánk azzal, hogy ugyan már évek, évtizedek óta szerette volna szebbé varázsolni a mosolyát, de visszatartotta az, hogy nem akart évekre nevetség tárgyává válni a gyerekkorában egy ormótlan fogszabályozó készülékkel. Szerencsére ma már egyáltalán nem kell ilyesmitől rettegnie a pácienseknek! Felnőttkori fogszabályozó kezelés során az alap, olcsóbb kategóriás készülékek sem keserítik meg a szépülni vágyók életét. Arról nem is beszélve a napjainkban elérhető teljesen láthatatlan fogszabályozási módszerekről. Az optimálisan beállított fogsor nem csak esztétikailag bír jelentőséggel, de egy életen át biztosítja a rágószerv megfelelő terhelhetőségét és működését, mely a fogak megtarthatóságának egyik alapfeltétele.

Létezik láthatatlan fogszabályozás?

A válasz egyértelműen igen! Az Optimum Fogászatnál pácienseinknek több olyan felnőttkori fogszabályozó kezelést tudunk ajánlani, mellyel szinte teljesen, vagy valóban teljesen láthatatlan módon szabályozhatóak a fogak. Ez felnőtt korban igen fontos, hiszen a legtöbben rendszeresen előadnak, illetve megbeszélésekre járnak a munkahelyükön. Így érthető módon tehát szeretnék elkerülni, hogy minden szempár a szájukban lévő készülékre szegeződjön. Amennyiben már régóta gondolkodik fogszabályozáson, de nem mert belevágni mert félt, hogy évekig feltűnő fémdarabokkal a szájában kell élnie felnőttként, vegye fel a kapcsolatot az Optimum Fogászattal! Az első ingyenes konzultáció során szakembereinktől részletes tájékoztatást kaphat a láthatatlan fogszabályozási módszereinkről!