Mindenki szeretne sok pénzt keresni, és aki diákmunkát vállal, annak sikerülhet is ez. Már a középiskolai tanulmányok mellett lehetséges diák munkákat végezni, a főiskolára vagy az egyetemre pedig különösen igaz ez: az időbeosztás lehetővé teszi, hogy a fiatalok diákmunkát válasszanak. És napjainkban mind inkább megéri diákmunkázni. Manapság egyre magasabb órabért fizetnek a diákmunkáért, sok, hagyományos munkaviszonnyal rendelkező felnőtt is megirigyelné a diákmunka kereseti lehetőségeit.

Diákmunka fajták és fizetések

diakmunka-budapestA mozis diákmunkát, a meki diákmunkát és a hostess diákmunkát is rendesen megfizetik, ráadásul nem muszáj hétköznap dolgozni, aki akar, hétvégi diákmunkát vállal. A diákoknak sokat segít, hogy viszonylag kötetlen a diákmeló, keretek között akár le is lehet mondani, illetve a legtöbbször elég egy hétre előre fixálni, hogy mikor dolgozna a diák. Az iskolaszövetkezetek egyfajta garanciát, védelmet is jelentenek a diákoknak, akiket nem érthet komoly probléma a diákmunka során.

Fürge Diák Iskolaszövetkezet

A Fürge Diák különösen népszerű a diák munkások körében, nem véletlen, hogy több mint húszezer diáknak szerveznek munkát. Az ország számos pontján működik Fürge Diák-iroda, így akár a fővárosról, akár valamelyik vidéki városról van szó, elég bemenni az irodába, és a munkatársak könnyedén segítenek diákmunkát találni. Irány a Fürge Diák!