Online bankszámlanyitás, kiemelkedő lekötött betét kamat, és még számlavezetési díjat sem kell fizetni? Ha ehhez hozzátesszük, hogy adott típusú bankszámlánál még az átutalások is díjmentesek, tényleg teljesen hitetlenné válhat az olvasó.
Pedig ez az ajánlat létezik, és sokan élnek is az általa nyújtott lehetőséggel. Mi mást mutatna, hogy az AXA Bank 20 ezer forint elégedettségi garanciát ír jóvá az egyes OKÉ típusú bankszámlán, és még meg is duplázza ezt, ha egy évig használja a bankszámlát, és mégsem elégedett vele?

A bankszámla, mely a költségek mellett időt is megtakarít

online számlanyitásAz OKÉ típusú bankszámla egyik legnagyobb előnye mégis az online bankszámlanyitás. Ez azt jelenti, hogy a bankszámla nyitást nem szükséges bankfiókban intézni, hanem az email címét és néhány személyes adatát megadva kérheti, hogy házhoz vigyék a bankszámlanyitáshoz szükséges szerződést. Így az online számlanyitás időt takarít meg Önnek, ahogy maga a bankszámla használata is. Az OKÉ bankszámlákról ugyanis könnyedén intézheti a pénz befektetését: online kezdeményezhet lekötést, a lekötött betétre pedig kiemelkedő betéti kamatokat fizet a bank.

Akár már 2, 3 vagy hat hónapra is választhat lekötött betétet, a lekötött betéti kamat kiemelkedően magas: 2,75 százaléktól 3,5-ig terjed a lekötés időtartamától függően.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.