Lásson tisztán! Az Artelac® termékei megoldással szolgálhatnak olyan szemszárazságból eredő problémákra, mint a viszkető, szúró, égő érzés vagy a homályos látás. A szemszárazságot a környezeti hatások, a különböző betegségek és az életkorból adódó problémák is okozhatják, ezért fontos megtalálni azt a terméket, amely a tünetek kezelésére a leginkább megfelelő. Az Artelac® termékcsalád tagjai – Artelac® CL, Artelac® Splash, Artelac® Rebalance, Artelac® TripleAction – különböző jellegű és súlyosságú szemproblémák esetén alkalmazhatók.

Artelac-CL-szemcseppAz Artelac® CL felfrissíti és megnyugtatja a szemet, alapvető megoldást nyújtva szemszárazság ellen. Az Artelac® Splash megszüntetheti az alkalomszerűen jelentkező száraz szem panaszokat, például a kontaktlencse viselésből származó szemirritációt, az allergiás eredetű tüneteket és a külső környezet által kiváltott szemszárazságot (például fűtés, klíma, por). Az Artelac® Rebalance az olyan tartósan fennálló száraz szem panaszok enyhítésében segít, mint a szemműtétek utáni, az időskori vagy a hormonális változások következtében kialakuló szemszárazság. Amennyiben intenzívebb panaszokra keres megoldást, mint az égő, könnyező szem vagy a Meibom-mirigy működési zavara, az Artelac® TripleAction lehet a legjobb választás. Tudni szeretné, hogy az Ön száraz szem problémájára melyik Artelac® termék jelentheti a megoldást? Töltse ki tesztünket és óvja szemét a kiszáradástól termékeinkkel! További információkért látogasson el a www.artelac.hu weboldalra!

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Artelac® szemcseppek gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszközök.

Értékeld ezt a bejegyzést!