maldív-szigetek egy álomvilág, mesebeli hely, maldív szigetek kunyhó, marketingreggeli.hu
A képen egy kunyhó látható a Maldív-szigetek partján az óceán mellett. A fotót a helyi növényzet árnyékából készítettek; pálmalevelek lógnak be a képbe. Marketingreggeli.hu a Maldív-szigetekről

Ha valaki a lehető legtökéletesebb, különleges, egzotikus nyaralásra vágyik, a Maldív-szigetek biztosan a fejében jár. Az aprócska szigeteken nem a kulturális élményeké a főszerep, viszont olyan elképesztő a látvány, hogy nem lehet betelni vele. Gyönyörű korallzátonyokból épült szigetek, varázslatos színek, elképesztő vízi világ, fehér homokos tengerpart, állandóan kellemes meleg vár az utazóra.

Mindig meleg trópusi az éghajlat, így gyakorlatilag bármikor érdemes oda utazni. A Maldív-szigeteki utazás prémium kategóriás kikapcsolódást ad a családnak, barátoknak egyaránt, mindenki megtalálhatja azt, amely a feltöltődésben segít, bár jellemzően a romantikus utazásra vágyóknak ajánlják, mert kitűnően alkalmas esküvők, illetve nászutak lebonyolítására. A Maldív-szigeteki utazás a végtelen óceán közepén, biztonságos és idilli környezetben nyújt kikapcsolódást a mindennapokból, ha ott járunk, szinte vissza sem akarunk majd térni a megszokott világunkba. Egy olyan élményt nyújt amit nem felejtesz el soha és, hogy szívesen vissza mennél oda bármikor.

A Maldív-szigetek nagyon sok izgalmas programmal vár minket. Például kipróbálhatjuk a snorkelinget, a búvárkodást, a szörfözést és akár még hajós szafarira is mehetünk. A hajós szafari egy nagyon jó módszer a kikapcsolódásra és egy jó lehetőség több gyönyörű hely megismerésére, meglátogatására. Ezek a programok a Maldív-szigeteken nagyon érdekesek, felejthetetlenek és különlegesek, mert a sok korall között olyat láthatunk amit máshol nagyvalószínűséggel nem. Ezenfelül a látvány, a sok érdekes és lenyűgöző épületek, látványosságok és a gyönyörű főváros Male az úszó fővárosa miatt is megéri a Maldív-szigetekre utazni. Egy igazi álomvilág a Maldív-sziget és mégis létezik.

A Maldív álom megvalósulása

Hagyja, hogy az Araamu Travel segítsen megvalósítani a Maldív-szigeteki álomutazást! Az egzotikus utazások szervezésében profi cég a nyaralás minden apró részletét elrendezi, így Önnek semmi egyéb dolga nem lesz, mint hogy kiélvezze a paradicsomi helyszínt, és feltöltődjön a Maldív-szigeteken. Bővebb információért és foglalásért keresse fel a cég honlapját a Maldív-szigeteki utazásért, a www.araamutravel.hu honlapon már kérhet ajánlatot is. Jó nyaralást és pihenést!

Ha nem akar elköltözni budapestről hanem csak egy csodálatos kikapcsolódásra vágyik, akkor válassza az Araamu Travel-t!

A legjobb látnivalók a Maldív-szigetek területén

Maafushi

Maafushi az egyik lakott sziget a Kaafu Atoll -i szigetek közül, ami az ajánlott fővárosa a Maldív Medhu Uthuru Provinciának. Itt található a híres Mafushi Börtön.

Az állam engedélyével vendégházak nyílhattak a helyi szigeteken. Maafushi az elsők között volt, aki befektetést szerzett a turisztikai szálláshely szolgáltatásra.

Hulhumalé

Hulhumalé az egyik visszaszerzett sziget, ami délre található az Északi Malé Korallzátonytól. A mesterséges szigetet azért szerezték vissza, hogy megteremthessék rajta a szükséges szálláshelyeket, kereskedelmi fejlesztéseket és ipari elvárásokat a Malé régióban.

Ari Korallzátony

Az Ari Korallzátony az egyik természetes korányzátony a régióban. Ez az egyik legnagyobb korallzátony és nyugatra található a szigetcsoporttól. A közel háromszög alakú elhelyezkedés nagyjából 90 kilóméterszer 3 kilóméterszeres területen osztja szét.

Tudtad? Alifu Dhaalu Korallzátony (Déli Ari Korallzátony néven is ismert) egy adminsiztratív divíziója a szigetcsoportnak.

Vilamendhoo, korábban az Alif Dhaal Korallzátony egyik lakatlan szigetét átfejlesztették egy 184 szobás 4+ csillagos üdülőhellyé, amit Vilamendoo Sziget Üdölőhely és Gyógyfürdő néven hirdetnek. A menedzsmentért a CCR felelős. A legjobb búvárkodási pontok találhatóak az Ari Korállzátony területén.

Természetesen ezeken kívül számtalan csodálatos helyszín és program vár ránk ezen az üdölőhelyen. Több mint, amire egyetlen nyaralás alatt képesek lennék elmenni. Talán, egy élet is kevés lenne ezen a helyen…