Adósságrendező személyi hitel – hitelkiváltás

A személyi hitel igénylése macerás lehet. Ha problémái támadtak, biztos megoldásért keresse a Citibankot, ugyanis a pénzintézet adósságrendező személyi hitelével gyors megoldást nyújt anyagi gondjaira. Alacsony, akár mindössze 16,99-os kamatozású kölcsönnel válthatja ki a korábbi súlyos törlesztőrészleteket.

Az adósságrendező kölcsönt 400 ezertől hatmillió forintig lehet igényelni, és nem kell hozzá sem kezes, sem ingatlanfedezet. A személyi hitel forintalapú, így árfolyamkockázat nélkül, kiszámítható, havi fix összeggel törleszthet. További előny, hogy az igénylést gyors hitelbírálat követi.

Személyi kölcsön igénylés

személyi kölcsön kalkulátor

A honlapon akár azonnali igénylésre is van lehetőség, kérés esetén vissza is hívják az ügyfelet. Ráadásul ugyanitt munkanapokon 9-18 óra között élő párbeszédet, azaz, live chatet indíthatnak.

Az adósságrendező hitellel kiválthatja bármelyik korábbi fedezet nélküli hitelét (pl. folyószámla- és áruhitel, autó- és személyi kölcsön, hitelkártya-tartozás). Az adósságok megfizetésén túl plusz összeget is igényelhet, amit szabadon használhat fel.

Személyi hitel kalkulátor

További könnyebbség, hogy a honlapon minden érdeklődő könnyen kiszámíthatja saját hitele jellemzőit, amennyiben igénybe veszi a Citibank hitelkalkulátorát. Mindössze be kell írni a hitel tervezett összegét és a futamidőt, a hitel kalkulátor pedig azonnal megmutatja, hogy milyen törlesztőrészlettel kell számolni. Eddig több mint 200 ezren kalkuláltak a bankkal, márpedig ennyien nem tévedhetnek.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.