A Római-parton található új építésű ingatlanok tökéletesek azok számára, akik a békés környezet és a modern technika ötvözésére vágynak! Az apartmanok ugyanis egy csodaszép 8000 négyzetméteres parkosított, zöld területen fekszenek. A természet hangjai tehát csupán egy karnyújtásnyira vannak. Az eladó lakások pedig okos otthon technológiával lettek felszerelve, ezzel is a legmagasabb szintű luxust biztosítva lakóiknak!

elado-ingatlan-romai-partEgy ilyen szóban forgó eladó ingatlan a Római-parton több méretű is lehet. A pontos részletekért érdemes ellátogatni a weboldalra, de röviden az ingatlanok mérete 50 és 122 négyzetméter között mozog. Attól függően, hogy Ön egy kisebb 2 szobás apartman mellett dönt vagy inkább az óriási terasszal rendelkező penthouse apartmant szeretné.

Az új építésű ingatlanok elhelyezkedésüket tekintve is nagyszerűek

Az a jó a Római-partban, hogy habár megvan az a nyugis, üdülős hangulata, mégis Budapestről van szó. Egészen pontosan a III. kerületről. Tehát a pörgősebb élet kedvelői sem csalódnak majd a környékben. A Duna-part közelsége pedig a vízisportok szerelmeseinek kedvez. A közelben lévő csónakházakat meglátogatva ugyanis bármikor kenut vagy kajakot bérelhetünk.

Válasszon egy eladó lakást a római part mentén

A Római Lakópart weblapjára felnézve könnyedén áttekintheti, hogy egészen pontosan milyen tulajdonságokkal is rendelkezik egy ilyen új lakás a Római part mentén. A listában található otthonokra kattintva nem csak szöveges leírást, hanem képes illusztrációkat is talál. Ezek a képek nagyszerűen bemutatják az épülő apartmanok beosztását, stílusát.