5-szukseges-eszkoz-a-butorszereleshez

A bútorszereléshez számtalan különböző eszközre van szükségünk annak érdekében, hogy sikeresen és sérülésmentesen történjen meg a szerelés. Most röviden összefoglaljuk, hogy mikkel készüljünk, ha neki ugrunk egy szerelési műveletnek.

Van egy csavarhúzód, néhány tiplid meg pár csavarod? Sajnos ez közel sem lesz elég. A bútorszereléshez sokkal több eszközre van szükséged ahhoz, hogy probléma mentesen történjen meg a művelet. Nem csak a bútorod, de saját épséged érdekében is.

1, Fúró és csavarbehajtó – Ezek nélkül nem is érdemes neki kezdened, talán nem is kell túlságosan indokolni miért.

2, Dekopírfűrész – Persze nagyban függ, hogy mit szerelsz össze, egy étkezőhöz erre nyilván nem lesz szükséged, de egy munkalaphoz már lehet.

3, Mérőszalag – Egyértelműnek tűnik, mégis sokszor nincs kéznél. Pedig muszáj lesz pontosan kimérned mit hova teszel.

4, Vízszintmérő – Szeretnéd, ha a polcod egyenes állna? Egy vízszintmérő segítségével nem kell csak a szemedre hagyatkoznod.

5, Ipari fúró – Panelban laksz? Akkor a fúrás például sokkal nehezebb lesz, mint egy téglaépítésű lakásnál.

Ezek az eszközök feltétlen szükségesek a sikeres bútorszereléshez. Persze még sok más is kelleni fog, de ha már ezeknek az árát összeadod igen tetemes összegnél tartunk. Többek között ezért is érdemes bútorszerelőre bízni ezeket a munkákat, hosszú távon is jobban jársz!