5-erv-a-generalkivitelezok-mellett

A generálkivitelező cégek számos terhet vesznek le a vállunkról, de sokszor nem tudjuk megfogalmazni, hogy miért is jó nekünk az, ha generálkivitelezőt bízunk meg. Most összeszedtünk 5 igazi indokot erre.

 

A generálkivitelezés egy igen bonyolult terület, nagyon sok mindenhez kell érteni, rengeteg jó kapcsolat kell hozzá és kiváló kommunikációs érzék. Ezek, ha megvannak, akkor egy generálkivitelező cég már képes lehet megfelelő minőségben elvégezni a munkáját. Nézünk öt okot arra, hogy miért jó, ha egy ilyen céggel dolgozunk együtt.

1: Összefogja a csapatot: Ha korábban már újított fel akkor tudja, ha még nem, akkor higgye el, hogy egy nagyszabású felújítás során 5-10 különböző szakember munkáját koordinálni kész rémálom. Ennek a teljes terhét a generálkivitelező leveszi a válladról, Neked csak egy embert kell megkérdezned arról, hogy miként halad a felújítás, építkezés.

2: Ők hozzák a szakembereket: Például, ha egy lakásfelújításba kezdünk nem kell külön vízszerelőt, villanyszerelőt vagy bútorszerelőt szereznünk. Mindenről a generálkivitelező gondoskodik.

3: Szervezés: Te sem szeretnél egész nap a lakásban toporogni, hogy mikor, hogyan érkezik a szakember, beengedni őket, felügyelni stb. A generálkivitelező legfontosabb feladata a szervezés, így ő pontosan tudja, hogy ki mikor, milyen munkára érkezik.

4: Anyagbeszerzés: Rémálom a javából! Nem tudod mennyi, milyen minőség kellene, ráadásul a szállítás sem olcsó. Ezeket mind megoldják Neked!

5: Szerződéshez kötött díj: Ismerős, amikor a szakember egy 6000 Ft-os munkáért végül 14000 Ft-ot kér, mert több volt az anyag vagy valamivel többet kellett csinálni? Itt hál isten ilyentől nem kell félned, a generálkivitelezővel fix összegre kötsz szerződést!

Ezek után reméljük már Te is kalkulálsz egy generálkivitelező céggel, ha felújításba, építkezésbe vágnál!