Kapásból hány olyan bankot tudna mondani, ahol egy fillért sem kell fizetni a bankszámlavezetésért? És ahol már azzal könnyen csökkenthetők a költségek, hogy lehetséges az online bankszámlanyitás?

Mi csak egy ilyet vagyunk képesek előbányászni memóriánkból, az AXA Bankot.

Mik a 0 forintos bankszámla feltételei?

Az AXA-nál a négy féle OKÉ bankszámlacsomag közül választhat.

Az OKÉ 2, OKÉ 3 és OKÉ bankszámlákra egyaránt igaz, hogy a számla megnyitása után automatikusan jár az 0 forintos bankszámlaingyenes bel- és külföldi bankkártyás vásárlás és a 0 forintos számlavezetési díj. Ráadásul az internetbankos ügyintézés választása esetén további kedvezményekben részesül.

Az OKÉ 2 bankszámlánál például havi egyszer ingyenes az eseti és rendszeres átutalás, valamint egy csoportos beszedési megbízás is. Ezek a kedvezmények igencsak könnyen teljesíthető feltétel esetén érvényesíthetők, OKÉ 2 bankszámlánál például havi 125 ezer forintos, akár 2 részletben érkező jövedelem-jóváírást kell csak teljesíteni. Az AXA Banknál a jövedelem-jóváírás mértéke és a bankolási igényei alapján érdemes bankszámlacsomagot választani, hiszen minél magasabb jövedelmet utal havi rendszerességgel a bankhoz, annál több kedvezményt vehet igénybe minden hónapban.

Online bankszámlanyitás pillanatok alatt

A Bank honlapján közzétett hirdetményből, termékleírásokból részletesen tájékozódhat, és ha valami mégsem egyértelmű a telefonos ügyfélszolgálattól visszahívást is kérhet, amely telefonbeszélgetés során a Bank munkatársai minden kérdésére válaszolnak. A honlapon pedig azonnal megnyithatja online a bankszámláját.

Semmi más dolga nincs, mint követni és értelemszerűen kitölteni az internetes űrlapot, és bárhol, a nap bármely szakában meg is történhet az online bankszámlanyitás. Bankszámláját attól az időponttól használhatja, amikor a Bank az Ön által megadott helyen és időpontban az ügyfél-azonosítást elvégezte. Az OKÉ számlák oldalán minden szükséges információt megtalál.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.