egyedi szoftverfejlesztésA szoftverek fejlesztése folyamán sok olyan dolog van, amire a fejlesztőknek gondolnia kell. Az egyik az, hogy a végtermék a felhasználók számára intuitív, egyszerűen kezelhető legyen. Elég csak abba belegondolni, hogy habár operációs rendszerekből is több van, mégis a Windows a legelterjedtebb. Ez jórészt annak köszönhető, hogy a mindennapi használat tekintetében ez a legfelhasználóbarátabb.

De hiába milliónyi különböző szoftver, ha egyik sem képes ellátni azt a feladatot, amire az ÖN cégének szüksége lenne. Ebben nyújtanak segítséget az egyedi szoftverfejlesztők!

Egyedi szoftverfejlesztés

A Binarit.hu egy nagy tapasztalattal bíró szoftverfejlesztő cég, kiknek a főprofilja a személyreszabott, egyedi szoftverfejlesztés. A felhasználóbarát kezelhetőség mellett arra is mindig figyelnek, hogy az igényelt szoftver funkcióit tekintve mindent tartalmazzon, amire a megrendelő cégnek csak szüksége lehet. Sőt, a több mint 10 éves rutinjuknak hála olyan tanácsokkal, ötletekkel is elláthatják Önt, amire korábban nem gondolt.

Szoftvertesztelés és üzemeltetés

A cég az egyedi szoftverfejlesztés mellett azok tesztelését is vállalja, ami lehet manuális és/vagy automatizált! Ehhez tesztterveket és szkripteket is készítenek, az adatok pedig feltöltésre kerülnek. Továbbá a cég az informatikai rendszerek biztonságos és non-stop üzemeltetését is megoldja. A Binarit.hu weboldalra ellátogatva Ön a cég összes informatikai szolgáltatását áttekintheti és akár fel is veheti velük a kapcsolatot!

Értékeld ezt a bejegyzést!